Inboedelverzekering vergelijken

Door inboedelverzekeringen met elkaar te vergelijken, weet je direct welke het beste voor je is. Er zijn twee soorten inboedelverzekeringen.

 

Wat is een inboedelverzekering

Je inboedel, wat is dat eigenlijk? Simpel gezegd zijn het alle losse voorwerpen in je huis. Dat kunnen meubels zijn, maar ook belangrijke documenten of elektrische apparaten. Fijn toch, als die bij schade vergoed worden? Als je bijvoorbeeld onvoorziene lekkage hebt gehad, waardoor je laptop kapot is, of er is brand geweest en je meubels zijn zwartgeblakerd, kun je aanspraak maken op je inboedelverzekering. Dat geldt zowel voor een eigen woning als voor een huurwoning. Vergelijk snel en gemakkelijk verschillende inboedelverzekeringen en vind de beste voor jou situatie.

Voordeligste inboedelverzekering

Je kunt kiezen voor uitgebreide dekking of volledige dekking. Bij uitgebreide dekking worden spullen vergoed bij water-, brand- en stormschade. Ook in geval van inbraak, diefstal en vandalisme kun je terecht bij je uitgebreide inboedelverzekering. Kies je voor volledige dekking, dan wordt ook onvoorziene schade, die je zelf veroorzaakt hebt, gedekt. Onze vergelijker vraagt je een aantal gegevens over je woon- en gezinssituatie om de inboedelverzekeringen optimaal te kunnen vergelijken. Je ziet direct welke inboedelverzekeringen het meest geschikt zijn voor jou en kunt de beste uitkiezen.