Zorgverzekering vergelijken

We helpen je graag de beste zorgverzekering voor jou situatie te vinden. En dan uiteraard voor de beste prijs. Via de keuzemogelijkheden en filters is het vergelijken van zorgverzekeringen zo gebeurd en weet je direct welke keuze voor jou het meeste voordeel oplevert.


Zorgverzekeraars vergelijken

Het afsluiten van een zorgverzekering is verplicht. In de basisverzekering wordt een groot deel van de medische zorg vergoed. Omdat je soms extra zorg nodig hebt, kun je een aanvullende verzekering afsluiten. Dat is niet verplicht, maar wel handig als je weet dat er in het volgende jaar een behandeling bij de tandarts of een traject bij de fysiotherapeut aankomt.

Goedkoopste zorgverzekering

In de vergelijker kun je aangeven welke aanvullende zaken je wilt verzekeren. Hierbij kun je denken aan tandartsbehandelingen en fysiotherapie, maar ook aan alternatieve geneeswijzen, en lenzen en brillen. Ook de vrijheid in je zorgkeuze is een belangrijk aspect. Ben je bereid bij te betalen voor een bepaalde zorgaanbieder of maak je alleen gebruik van gecontracteerde zorg? Bij de basisverzekering is altijd een eigen risico, waarvan je de hoogte kunt aanpassen. Als je veel op reis bent, is het handig te kiezen voor buitenlanddekkinng. Op basis van jouw voorkeur vergelijken wij de zorgverzekeringen. We zetten de beste aanbieders voor jou op een rijtje, zodat jij ze gemakkelijk kunt vergelijken en een weloverwogen keuze kunt maken.

Meer weten over een zorgverzekering? Lees meer ยป